Lasten Telakka

Lasten Telakka on lapsille suunnattu opetustuokio Sataman illan aikana, joka järjestetään yhtä aikaa aikuisten opetuksen kanssa. Puoli tuntia kestävä ohjelma pitää sisällään lauluja ja Raamatun kertomuksen. Kevään 2023 aikana jatkamme Jumalan aakkosia. Lasten Telakalle voi tulla ihan perheen pienimmät alle kymmenen vuotiaisiin saakka. Opetusta on kahdessa ryhmässä, kouluikäiset omassaan ja sitä nuoremmat omassaan. Kouluikäisten opetuksesta vastaa Pirjo Sormunen. Opetuksen jälkeen lapset voivat leikkiä lastenhuoneessa, minne myös vanhemmat ovat tervetulleita. Päätilaisuus streamataan lastenhuoneeseen. Lasten opetuksen voi myös katsoa etänä zoom-linkin kautta klikkaamalla tästä.

Tervetuloa mukaan!

Ankkuri

Ankkuri on lasten ja miksei vaikka koko perheenkin yhteinen hartaushetki joka viikko sunnuntaisin. Pääset kuuntelemaan pienen pätkän kirjasta ja lisäksi rukoilemaan. Voit kuunnella äänitiedostosta hartauden silloin, kun sinulle sopii. Uusi tiedosto ilmestyy viikoittain sunnuntaina. Siunattuja kuunteluhetkiä!

Kirja: ”Päivästä päivään: Koko perheen Raamattu”
Teksti: Mary Joslin (suomennos: Tanja Kanerva)

Rukousparitoiminta

Rukousparina sinulla on mahdollisuus rukoilla arvotun parin puolesta, esim. pyytää hänen elämäänsä Jumalan siunausta ja johdatusta. Sinulle arvottu pari rukoilee sinun puolestasi. Voit muistaa pariasi esim. iltarukouksessa. Voit ilmoittautua rukousparitoimintaan mukaan milloin tahansa. Parit vaihtuvat noin kolmen kuukauden välein samaan aikaan kuin aikuistenkin rukousparit.
Rukousparitoimintaan voi ilmoittautua mukaan soittamalla/lähettämällä viestillä tiedot lapsen nimestä, osoitteesta ja vanhemman puhelinnumerosta Sirkalle numeroon 040 509 5743 tai osoitteeseen sirkka.korjonen@gmail.com