Lasten Telakka

Lasten Telakka on lapsille suunnattu opetustuokio Sataman illan aikana, joka järjestetään yhtä aikaa aikuisten opetuksen kanssa. Ohjelma pitää sisällään Raamatun kertomuksen, askartelua tai muuta puuhaa ja leikkiä. Lasten Telakalle voivat tulla myös ihan perheen pienimmät vanhemman tai muun aikuisen kanssa. Opetusta on kahdessa ryhmässä, alle kouluikäiset, esikoulukaiset ja juuri koulunsa aloittaneet omassaan ja koululaiset omassaan. Lapset ovat myös Lasten Telakalla vanhempien vastuulla. Opetuksen jälkeen lapset voivat leikkiä lastenhuoneessa vanhempiensa luvalla ja vastuulla.

Tervetuloa mukaan!

Ankkuri

Ankkuri on lasten ja miksei vaikka koko perheenkin yhteinen hartaushetki joka viikko sunnuntaisin. Pääset kuuntelemaan pienen pätkän kirjasta ja lisäksi rukoilemaan. Voit kuunnella äänitiedostosta hartauden silloin, kun sinulle sopii. Uusi tiedosto ilmestyy viikoittain sunnuntaina. Siunattuja kuunteluhetkiä!

Kirja: ”Päivästä päivään: Koko perheen Raamattu”
Teksti: Mary Joslin (suomennos: Tanja Kanerva)

Rukousparitoiminta

Rukousparina sinulla on mahdollisuus rukoilla arvotun parin puolesta, esim. pyytää hänen elämäänsä Jumalan siunausta ja johdatusta. Sinulle arvottu pari rukoilee sinun puolestasi. Voit muistaa pariasi esim. iltarukouksessa. Parit vaihtuvat noin kolmen kuukauden välein samaan aikaan kuin aikuistenkin rukousparit.
Rukousparitoimintaan voi ilmoittautua mukaan lähettämällä viestillä tiedot lapsen nimestä, osoitteesta ja vanhemman yhteystiedot osoitteeseen sirkka.korjonen(ät)gmail.com

Esirukouspiiri

Voit saada kerran kuussa kirjeen, jossa on esirukouspyyntöjä lähettämällä viestillä tiedot lapsen nimestä, osoitteesta ja vanhemman yhteystiedot osoitteeseen sirkka.korjonen(ät)gmail.com. Samaan osoitteeseen voi lähettää lasten omia esirukouspyyntöjä.