Nuoret

Nuorten messi-iltojen tarkoituksena on viettää aikaa hyvässä porukassa, jutellen, pelaten, laulaen ja luonnollisesti Jumalan sanan ääressä. Jälkimmäiseen syvennymme Marjutin ja joskus vierailevien puhujien johdolla.

Kokoonnumme nuorten messi-iltojen merkeissä joka toinen perjantai klo 18.00-21.00 Sataman toimistolla, Telakalla, osoitteessa Polttolinja 35.
Kevään illat löydät kalenterista.

Satamaseurakunnan nuorten messi-toiminta on tarkoitettu 7-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Tule rohkeasti mukaan katsomaan, mistä oikein on kyse!

Varkkarit

Varkkari-illat eli K-11 joka keskiviikko klo 17.30-20.30 Kuokkalassa, Sataman toimitilassa, osoitteessa Polttolinja 35. Katso tarkemmin kalenterista. Illat on tarkoitettu 5.-7. -luokkalaisille. Varkkareiden iloinen ilta sisältää karkkikippoa, opetusta, rukousta, välillä laulua/musiikkia ja mukavan leppoisaa vapaa-aikaa sekä nyyttäriherkkuja!

Kysy lisää

Marjut Haapasaari