Nuoret

Nuorten messi-iltojen tarkoituksena on viettää aikaa hyvässä porukassa, jutellen, pelaten, laulaen ja luonnollisesti Jumalan sanan ääressä. Jälkimmäiseen syvennymme Marjutin ja joskus vierailevien puhujien johdolla.

Satamaseurakunnan nuorten messi-toiminta on tarkoitettu 7-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille.

Nuorten messi-illat ovat toistaiseksi tauolla.

Nuorille suunnattu podcast nimeltä ”Timoteuksen aikakirjat” on vapaasti kuunneltavissa podcast-sovellusten kautta.
Tällaisia ovat mm. Spotify, Google Podcasts, Pocket Casts, RadioPublic ja Breaker.
Podcastia tuottaa Aki-Matti Itkonen Sataman lapsityötiimin alaisuudessa.

Tutustu enemmän ja lähetä vaikka palautetta tästä linkistä.

Suora linkki podcastin ensimmäiseen jaksoon: ”Mistä sä tiedät, mihin sä pystyt?”.

Varkkarit

Varkkareiden iloinen K-11 -ilta sisältää karkkikippoa, opetusta, rukousta, välillä laulua/musiikkia ja mukavan leppoisaa vapaa-aikaa sekä nyyttäriherkkuja! Illat on tarkoitettu 5.-7. -luokkalaisille.

K-11 -illat pidetään keskiviikkoisin klo 17.00-20.00 Telakalla (Polttolinja 35).

Riemullisesti tervetuloa mukaan!

Kysy lisää