Nuoret

Nuorteniltojen tarkoituksena on viettää aikaa hyvässä porukassa, jutellen, pelaten, laulaen ja luonnollisesti Jumalan sanan ääressä. Jälkimmäiseen syvennymme Marjutin ja joskus vierailevien puhujien johdolla.

Kokoonnumme nuorten iltojen merkeissä joka toinen perjantai klo 18.00-22.00 Sataman toimistolla, Telakalla, osoitteessa Polttolinja 35.
Kevään illat löydät kalenterista.

Satamaseurakunnan nuorten toiminta on tarkoitettu 8-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Tule rohkeasti mukaan katsomaan, mistä oikein on kyse!

Varkkarit

Varkkari-illat eli K-11 joka keskiviikko klo 17.30-20.00 Kuokkalassa, Sataman toimitilassa, osoitteessa Polttolinja 35. Katso tarkemmin kalenterista. Illat on tarkoitettu 5.-7. -luokkalaisille. Kuten kengistä voi päätellä, varkkari-illoissa ei tarvitse olla yksin. Karkkikippo kiertää, Marjut ja kumppanit opettavat, maha tulee täyteen iltapalasta, peleissä löytyy ja ulkona on tilaa vimpata. Kyä lähtee!

Kysy lisää

Marjut Haapasaari