Nuoret

Nuorten messi-iltojen tarkoituksena on viettää aikaa hyvässä porukassa, jutellen, pelaten, laulaen ja luonnollisesti Jumalan sanan ääressä. Jälkimmäiseen syvennymme Marjutin ja joskus vierailevien puhujien johdolla.

Satamaseurakunnan nuorten messi-toiminta on tarkoitettu 7-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille.

Nuorten messi-illat ovat toistaiseksi tauolla Covid19-viruksesta aiheutuneen poikkeustilanteen vuoksi.

Varkkarit

Varkkareiden iloinen ilta sisältää karkkikippoa, opetusta, rukousta, välillä laulua/musiikkia ja mukavan leppoisaa vapaa-aikaa sekä nyyttäriherkkuja! Illat on tarkoitettu 5.-7. -luokkalaisille.

Varkkaritoiminta on toistaiseksi tauolla Covid19-viruksesta aiheutuneen poikkeustilanteen vuoksi.

Kysy lisää

Marjut Haapasaari