Sataman rukousilta

Sataman rukousilta Telakalla (Polttolinja 35) torstaisin klo 18.00 – n. 19.30 syyskuusta toukokuun loppuun. Joka torstai on ylistystä ja yhteistä esirukousta. Parillisilla viikoilla 5.9. alkaen on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen esirukoukseen pienissä ryhmissä. Parittomilla viikoilla 12.9. alkaen on lisäksi raamattuopetusta 2. korinttilaiskirjeestä sekä henkilökohtaista rukouspalvelua. Tervetuloa mukaan!

Sillä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään    (Matt. 18:20)

Puolipäivän rukoushetki

Tervetuloa myös torstaisin klo 11-12 Telakalle (Polttolinja 35) rukoilemaan Satamaseurakunnan toiminnan ja jätettyjen rukouspyyntöjen puolesta.

Rukousvuorokausi Satamaseurakunnan puolesta

Kerran kuukaudessa syyskuusta toukokuun loppuun lauantai-illasta klo 20 sunnuntai-iltaan klo 20 on rukousvuorokausi Satamaseurakunnan puolesta. Silloin mukaan ilmoittautuneet voivat rukoilla tunnin tai puolen tunnin ajan annettujen rukousaiheiden puolesta kotonaan. Tarkemmat tiedot sekä ilmoittautumis- ja rukousaihelinkit lähetetään sähköpostissa. Ellet ole aikaisemmin saanut rukousvuorokausi-infoa sähköpostissa, lähetä infopyyntö osoitteeseen satamanrukous(at)gmail.com

Rukouspalvelu Sataman illoissa

Seurakunnan rukouspalvelijat rukoilevat Sataman illan jälkeen henkilökohtaisesti jokaisen puolesta, jolla on sairautta tai muita rukousaiheita sekä niiden puolesta, jotka haluavat ottaa vastaan Jeesuken elämäänsä tai uudistua uskossaan. Pyydettäessä sairas voidaan myös voidella öljyllä.

Esirukoilijat

Satamaseurakunnan esirukoilijat rukoilevat omalla ajallaan seurakunnalle jätettyjen rukousaiheiden puolesta. Rukousaiheet lähetetään esirukoilijoille sähköpostitse 1 – 2 viikon välein. Tervetuloa mukaan esirukoilijaksi, voit ilmoittautua sähköpostilla satamanrukous(at)gmail.com

Rukouspyynnöt

Voit kirjoittaa esirukouspyyntöjä Sataman illoissa ja kesäilloissa sekä lähettää sähköpostilla osoitteeseen satamanrukous(at)gmail.com

Rukousparit

Noin kolmen kuukauden välein arvottavat nais- ja miesparit rukoilevat tahoillaan toistensa puolesta. Näin on mahdollista saada jatkuvaa rukoustukea, olipa elämässä tyyntä tai myrskyä, ja antaa vastaavaa tukea jollekin toiselle. Toistemme puolesta rukoileminen lisää myös yhteyttä seurakunnassa. Myös lapsilla on rukousparitoimintaa, jonka hoitaa lapsityö.

Jos haluat saada oman rukousparin, ota yhteyttä Sataman rukoustiimin johtajaan Raimo Könöseen satamanrukous(at)gmail.com. Häneltä saat myös lisätietoa kaikesta Satamaseurakunnan rukoustoiminnasta.