Sataman iltarukous

Sataman rukousilta on Telakalla (Polttolinja 35) torstaisin klo 17.30 – 18.30. Sanan mukaisesti siellä rukoillaan yhdessä ja mahdollisuuksien mukaan myös ylistetään. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Sillä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään    (Matt. 18:20)

Sataman päivärukous

Tervetuloa myös torstaisin klo 12 – 13 Telakalle (Polttolinja 35) rukoilemaan Satamaseurakunnan toiminnan ja jätettyjen rukouspyyntöjen puolesta.

Rukousvuorokausi Satamaseurakunnan puolesta

Kerran kuukaudessa syyskuusta toukokuuhun on rukousvuorokausi Satamaseurakunnan puolesta lauantai-illasta klo 20 sunnuntai-iltaan klo 20. Silloin mukaan ilmoittautuneet voivat rukoilla tunnin tai puolen tunnin ajan annettujen rukousaiheiden puolesta kotonaan. Tarkemmat tiedot sekä ilmoittautumis- ja rukousaihelinkit lähetetään sähköpostissa. Ellet ole aikaisemmin saanut rukousvuorokausi-infoa sähköpostissa, lähetä infopyyntö osoitteeseen satamanrukous(at)gmail.com

Rukouspalvelu Sataman illoissa

Seurakunnan rukouspalvelijat rukoilevat Sataman illan jälkeen henkilökohtaisesti jokaisen puolesta, jolla on sairautta tai muita rukousaiheita sekä niiden puolesta, jotka haluavat ottaa vastaan Jeesuksen elämäänsä tai uudistua uskossaan. Pyydettäessä sairas voidaan myös voidella öljyllä.

Rukousrinki

Satamaseurakunnan rukousrinkiin kuuluvat rukoilevat omalla ajallaan seurakunnalle jätettyjen rukousaiheiden puolesta. Rukousaiheet lähetetään rukousringille puhelimeen teksti- tai whatsapp-viestinä 1 – 2 viikon välein. Tervetuloa mukaan esirukoilijaksi, voit ilmoittautua sähköpostilla satamanrukous(at)gmail.com

Rukouspyynnöt

Voit kirjoittaa esirukouspyyntöjä Sataman illoissa ja kesäilloissa sekä lähettää niitä sähköpostilla osoitteeseen satamanrukous(at)gmail.com tai tekstiviestinä numeroon 041 319 6356.

Rukousparit

Noin kolmen kuukauden välein arvottavat nais- ja miesparit rukoilevat tahoillaan toistensa puolesta. Näin on mahdollista saada jatkuvaa rukoustukea, olipa elämässä tyyntä tai myrskyä, ja antaa vastaavaa tukea jollekin toiselle. Toistemme puolesta rukoileminen lisää myös yhteyttä seurakunnassa.

Jos haluat saada oman rukousparin, ota yhteyttä Sataman rukoustiimin johtajaan Kaisa Sipilään satamanrukous(at)gmail.com. Häneltä saat myös lisätietoa kaikesta Satamaseurakunnan rukoustoiminnasta.