Tervetuloa kuuntelemaan Ankkuria!

Ankkuri on lasten ja miksei vaikka koko perheenkin yhteinen hartaushetki joka viikko sunnuntaisin.

Pääset kuuntelemaan pienen pätkän kirjasta ja lisäksi rukoilemaan. Voit kuunnella äänitiedostosta hartauden silloin, kun sinulle sopii. Uusi tiedosto ilmestyy viikoittain sunnuntaina. Siunattuja kuunteluhetkiä!

Kirja: ”Päivästä päivään: Koko perheen Raamattu”
Teksti: Mary Joslin (suomennos: Tanja Kanerva)
Kustannus: Aurinko Kustannus Oy, Helsinki

Lukijoina Veera ja Saara-Maija


Lukijan esittely: Saara-Maija

Mitä Jeesus merkitsee sinulle?:
Jeesus on minulle KAIKKI!❤️ Jeesuksessa minulla on elämä, ilo, toivo, lohdutus, rakkaus, yhteys Taivaan Isään… Saan olla Jumalan lapsi ja Jeesus on veljeni. Jeesuksen ansiosta minulla on myös ”passi” taivaan kotiin ja saan olla matkalla sinne.

Lempimarja:
Lempimarjani on lakka, koska se on minusta niin ihanan värinen ja myöskin maistuu tosi hyvältä. 

Lempivuodenaika:
Rakastan talvea ja siinä erityisesti lunta ja pakkasta. Lumi on niin kaunista, kun se on valkoista, varsinkin pakkaspäivän auringossa kimaltaessaan.

Miksi lähdit mukaan/Mitä haluaisit antaa tekemällä tätä?:
Rakastan lapsia! Lapset ovat erityisesti sydämelläni ja haluaisin välittää heille Jeesuksen valtavaa rakkautta!❤️


Lukijan esittely: Veera

Mitä Jeesus merkitsee sinulle?
– Jeesus on minulle elämän antaja ja ilontuoja. Jeesus antaa toivon, rauhan ja turvan. Jeesus on minulle tärkeintä koko elämässäni ja hänen kanssaan ajan viettäminen parasta, mitä tiedän.

Lempimarjasi?
– Lempimarjani on pensasmustikka, koska ne ovat makeita ja maistuvat hyvältä.

Lempivuodenaikasi?
– Lempivuodenaikani on kesä, koska silloin on kiva käydä uimassa järvissä ja lähteä viettämään lämmintä kesäpäivää metsäretkelle. Syksy on toinen suosikkini, koska silloin näkee kauniit ruskan värit.

Miksi lähdit mukaan/Mitä haluaisit antaa tekemällä tätä?
– Lähdin mukaan tähän, koska muuttoni vuoksi en pääse paikan päälle Satamaseurakunnalle lasten toimintaan. Ääniviestien kautta voin kuitenkin olla toiminnassa mukana ja toivottavasti tuomassa lapsille – ja miksei aikuisillekin – mukavia kuunteluhetkiä 🙂


Sirkka Korjonen

Lukijan esittely: Sirkka

Mitä Jeesus merkitsee sinulle?:
Jeesus on pelastajani, parantajani, auttajani ja ystäväni. Jeesus on turvani; hänen kanssaan uskallan kohdata kaiken, mihin elämässä kuljen tai ajaudun.  

Lempimarja:
Lempimarjani on mansikka.🍓Se on makea, mehukas ja kauniin värinen.  

Lempivuodenaika:
Lempivuodenaikoja on oikeastaan nykyisin kaksi. Lapsena ehdoton ykkönen oli talvi, koska pidän tosi paljon lumesta, lumitöistä, potkukelkkailusta, luistelusta ja  hiihtämisestä. Nyt aikuisena olen ihastunut myös kevääseen, koska silloin on valoisaa ja sää lämpenee, mutta hyönteiset eivät ole vielä heränneet. Luonnon herääminen ja kasvun ihmeen seuraaminen viehättävät minua.

Miksi lähdit mukaan/Mitä haluaisit antaa tekemällä tätä?:
Lähdin mukaan auttamaan tarvittaessa Veeraa ja Saara-Maijaa. Haluan kertoa lapsille ja aikuisille Jumalan rakkaudesta, Jeesuksesta ja siitä, miten levollista on kulkea Pyhän Hengen ohjauksessa. Pidän kirjojen lukemisesta ääneen, ja sitäkin pääsen Ankkurissa tekemään.