Tervetuloa Sataman Iltaan!

Sataman Illat pidetään toimipisteessämme Telakalla (Polttolinja 35)!

Sataman illoissa kohdataan kahvitellen, jutellaan, tutkiskellaan Raamattua ja lauletaan yhdessä.

“Ydinvoima” on kevään toisen opetussarjamme nimi.

Tässä sarjassa sukellamme siihen mitä rukous on, sen tavoitteisiin, sen muotoihin sekä rukouksen merkitykseen.

“Muoto” opetuksessa tutustumme Raamatusta löytyviin rukouksen eri muotoihin. Ei ole vain “yhtä oikeaa” tapaa rukoilla. Jeesuksesta on kirjoitettu kuinka hän rukoili välillä voimakkaasti huutaen, välillä itkien ja jopa verta hikoillen. Tunteet näkyi ja kuului Herramme rukouksissa. Olisiko meillä tästä jotain ammennettavaa rukouselämäämme? Aiheen äärelle meitä johtaa pastori Arto Malmberg.

Lasten Telakka pidetään Sataman illassa aikuisten opetuksen aikana. Jumalan aakkosissa on vuorossa S niin kuin suuri.

Sataman illat kokoontuu joka toinen sunnuntai parittomilla viikoilla. Parillisten viikkojen sunnuntai-iltoina pidämme Sataman rukous-ja ylistysillan Telakalla klo 16.00 alkaen. Rukous-ja ylistysilloista voit lukea lisää täältä.

Sataman Iltaan voit osallistua myös zoom videokonferenssi palvelun välityksellä klikkaamalla tästä.

Alkukahvittelu alkaa klo 16.00. Varsinainen ohjelmaosuus alkaa klo 16.30.  Ajatuksena on että zoomilaiset voivat halutessaan kohdata keskenään ennen iltaa tulemalla mukaan jo klo 16.00.

Lisätietoja voit kysyä Jyväskylän Satamaseurakunnan pastori Arto Malmbergilta p.040-1702334.

Alla kirjautumisohjeet Zoom kokoontumiseen.

ZOOMiin kirjautumisohje

Ohjeet ovat yksityiskohtaiset, mutta käyttö on helppoa, joten saatat osata ilmankin näitä ohjeita, klikkaamalla vain lähetyksen linkkiä.

  1. Lataa koneellesi tai puhelimeesi Zoom-sovellus sovelluskaupastasi tai osoitteesta zoom.us. Tietokoneella Zoomin pitäisi toimia myös selaimessa ilman työpöytäsovelluksen lataamista, mutta jollei toimi niin lataa sovellus.
  2. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-käyttäjätunnusta.
  3. Avaa lähetys. Löydät lähetyksen kahdella eri tavalla:

Avaa Zoom-sovellus ja kirjaudu sisään omalle tilillesi. Valitse ”Join a meeting”. Kirjoita kirjautumisikkunaan kokouksen numerotunnus (12 numeroa), sekä tämän kokouksen salasana. Anna myös oma nimesi, joka näkyy muille osallistujille.
• numerotunnus

Meeting ID: 892 739 5135

• salasana (Passcode): 269779

  1. Voit halutessasi laittaa omalta puoleltasi videon käyntiin, jolloin muut osallistujat näkevät sinut. Tämä kuitenkin vaatii nettikaistalta riittävää leveyttä, joten jos yhteytesi alkaa pätkiä, katkaise ensimmäisenä oma videosi.
  2. Jos sinulle näkyvät kaikkien osallistujien ruudut yhtä suurina (pieninä), valitse oikeasta yläkulmasta näkymäksi ”Speaker view”, jolloin näet kulloinkin äänessä olevan käyttäjän kuvan isompana kuin muut.
  3. Zoom-ikkunassasi sinulla on käytössäsi myös virtuaalinen mahdollisuus reagoida: esimerkiksi antaa aplodeja tai nostaa peukkua. Nämä näkyvät muille osallistujillekin – tehdään tästä yhteinen juttu! Voit myös kirjoittaa chat-keskusteluikkunaan viestejä, jotka muut osallistujat näkevät.
  4. Jos tarvitset apua kirjautumisessa tai sinulle tulee teknisiä ongelmia soita Artolle numeroon p.0401702334.   Lämpimästi tervetuloa mukaan zoomisti!