Satamaseurakunnan istutus pääkaupunkiseudulle on alkanut. Jarmo ja Pirjo Sormunen vierailevat 17.8. (ks. kalenteri). Sataman iltoja ja messejä pidetään kodeissa. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan, ota rohkeasti yhteyttä!

• Petteri Mönkkönen (050-3045242) tai
  • Heidi Mönkkönen (050-5852758).

Mitä tapahtuu…

elo
la
Jarmo ja Pirjo Sormunen vierailevat @ Risteyspaikka -seurakunta
elo 17 @ 18:00 – 20:00
Sormuset kertovat tiestään Jyväskylän Satamaseurakunnan alkuvaiheissa. Se oli ”hyppy isosta kirkkolaivasta pienempään paattiin”. Lisäksi kuulemme kuulumisia Unkarin lähetyskentältä, jossa Sormuset nykyään toimivat OM:n työyhteydessä. Jarmo ja Pirjo Sormunen toimivat v. 2009 asti Kansanlähetyksen työyhteydessä, Jarmo ev. lut. kirkon pappina ja Pirjo varhaisnuorisotyöntekijänä. Satamaseurakunnan työyhteydessä he toimivat 2009-2018 Jarmon eläkkeelle jäämiseen asti. Jarmo on monelle tuttu TV7:n Varustamosta ja radio Dein Suolapaloista. Tervetuloa kuuntelemaan!
    Järjestää: Satamaseurakunnan istutus pk-seudulla, satamaseurakunta.fi/helsinki

Ajankohtaista

Jos olet kiinnostunut Messin perustamisesta tai tulemaan mukaan Messiin, ota yhteyttä!