Tervetuloa Sataman Iltaan!

Sataman illoissa kohdataan kahvitellen, jutellaan, tutkiskellaan Raamattua ja lauletaan yhdessä.

Lasten Telakka pidetään Sataman illassa aikuisten opetuksen aikana.

Opetussarjassa ”Kuollut elääkseen” käymme läpi Roomalaiskirjeen kuudennen, seitsemännen ja kahdeksannen luvun. Noissa luvuissa kristityille lasketaan vankka ja horjumaton opillinen perustus Jumalan mielenmukaiseen elämään. Käsittelemämme luvut ovat Raamatun mittaamattomien aarteiden joukossa timantteja, joihin jokaisen uskovan tulisi syventyä huolellisesti.

“Vaimon täytyy kuolla” opetuskerralla pysähdymme Paavalin esimerkkiin ja opetukseen siitä, miten kristitty on vapautettu elämään uutta elämää ilman vaatimusta ja pakkoa. Näiden totuuksien sisäistäminen avaa ymmärryksen siitä, kuinka Jeesuksen kautta kristitty on vapaa synnin ja vanhan luonnon orjuudesta. Illassa on opettamassa pastori Arto Malmberg

Sataman illat kokoontuu joka toinen sunnuntai parittomilla viikoilla. Parillisten viikkojen sunnuntai-iltoina pidämme Sataman rukous-ja ylistysillan Telakalla klo 16.00 alkaen. Rukous-ja ylistysilloista voit lukea lisää täältä.

Sataman Iltaan voit osallistua myös zoom videokonferenssi palvelun välityksellä klikkaamalla tästä.

Alkukahvittelu alkaa klo 16.00. Varsinainen ohjelmaosuus alkaa klo 16.30.  Ajatuksena on että zoomilaiset voivat halutessaan kohdata keskenään ennen iltaa tulemalla mukaan jo klo 16.00.

Lisätietoja voit kysyä Jyväskylän Satamaseurakunnan pastori Arto Malmbergilta p.040-1702334.

Alla kirjautumisohjeet Zoom kokoontumiseen.

ZOOMiin kirjautumisohje

Ohjeet ovat yksityiskohtaiset, mutta käyttö on helppoa, joten saatat osata ilmankin näitä ohjeita, klikkaamalla vain lähetyksen linkkiä.

  1. Lataa koneellesi tai puhelimeesi Zoom-sovellus sovelluskaupastasi tai osoitteesta zoom.us. Tietokoneella Zoomin pitäisi toimia myös selaimessa ilman työpöytäsovelluksen lataamista, mutta jollei toimi niin lataa sovellus.
  2. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-käyttäjätunnusta.
  3. Avaa lähetys. Löydät lähetyksen kahdella eri tavalla:

Avaa Zoom-sovellus ja kirjaudu sisään omalle tilillesi. Valitse ”Join a meeting”. Kirjoita kirjautumisikkunaan kokouksen numerotunnus (12 numeroa), sekä tämän kokouksen salasana. Anna myös oma nimesi, joka näkyy muille osallistujille.
• numerotunnus

Meeting ID: 892 739 5135

• salasana (Passcode): 269779

  1. Voit halutessasi laittaa omalta puoleltasi videon käyntiin, jolloin muut osallistujat näkevät sinut. Tämä kuitenkin vaatii nettikaistalta riittävää leveyttä, joten jos yhteytesi alkaa pätkiä, katkaise ensimmäisenä oma videosi.
  2. Jos sinulle näkyvät kaikkien osallistujien ruudut yhtä suurina (pieninä), valitse oikeasta yläkulmasta näkymäksi ”Speaker view”, jolloin näet kulloinkin äänessä olevan käyttäjän kuvan isompana kuin muut.
  3. Zoom-ikkunassasi sinulla on käytössäsi myös virtuaalinen mahdollisuus reagoida: esimerkiksi antaa aplodeja tai nostaa peukkua. Nämä näkyvät muille osallistujillekin – tehdään tästä yhteinen juttu! Voit myös kirjoittaa chat-keskusteluikkunaan viestejä, jotka muut osallistujat näkevät.
  4. Jos tarvitset apua kirjautumisessa tai sinulle tulee teknisiä ongelmia soita Artolle numeroon p.0401702334.   Lämpimästi tervetuloa mukaan zoomisti!