Tervetuloa Sataman Iltaan!

Sataman Illat pidetään toimipisteessämme Telakalla (Polttolinja 35)!

Sataman illoissa kohdataan kahvitellen, jutellaan, tutkiskellaan Raamattua ja lauletaan yhdessä.

Lasten Telakka pidetään Sataman illassa aikuisten opetuksen aikana.

Tämän kertaisen opetussarjamme nimi on “Turvallinen tila”. Mitä tuolla muotitermillä tarkoitetaan riippuu pitkälti siitä missä kontekstissa se mainitaan. Niin tässäkin opetussarjassa. Raamattu puhuu turvasta ja siitä mistä sen löytää.

Tämän kerran opetuksen nimi on “Telakka”. He olivat kulkeneet rajuja polkuja. Heidän molempien aviopuolisot olivat kuolleet. Heillä ei ollut kotia eikä toimeentuloa. He olivat muukalaisia vieraalla maalla. He kohtasivat pilkkaa ja ylenkatsetta. Mutta Jumalalla oli heitä varten parempaa, paljon parempaa. Hän johdatti heidät kipujen kautta turvalliseen satamaan ja telakalle, jossa heidän haavansa paranivat.

Ruutin kirjan kertomus Noomista ja Ruutista, anopista ja miniästä, on kuvaus kivusta, ystävyydestä ja Jumalan ihmeellisestä johdatuksesta. Siitä, miten ihmisen elämä voi muuttua ja saada aivan uuden suunnan. Armollisen Jumalan johdatuksessa. 

Kaipaatko Sinä uutta suuntaa? Oletko pettynyt ihmisiin ja heidän neuvoihinsa? Etsitkö turvallista satamaa ja telakkaa, jossa haavasi paranevat? Haluatko heittäytyä Jumalan armoon ja Hänen johdatukseensa? Jumala odottaa saadakseen johdattaa meitä.

Pastori Jarmo Sormunen vie meidät näiden rohkeiden naisten matkaan halki vaarallisen erämaan kohti Luvattua maata.

Sataman illat kokoontuu joka toinen sunnuntai parittomilla viikoilla. Parillisten viikkojen sunnuntai-iltoina pidämme Sataman rukous-ja ylistysillan Telakalla klo 16.00 alkaen. Rukous-ja ylistysilloista voit lukea lisää täältä.

Sataman Iltaan voit osallistua myös zoom videokonferenssi palvelun välityksellä klikkaamalla tästä.

Alkukahvittelu alkaa klo 16.00. Varsinainen ohjelmaosuus alkaa klo 16.30.  Ajatuksena on että zoomilaiset voivat halutessaan kohdata keskenään ennen iltaa tulemalla mukaan jo klo 16.00.

Lisätietoja voit kysyä Jyväskylän Satamaseurakunnan pastori Arto Malmbergilta p.040-1702334.

Alla kirjautumisohjeet Zoom kokoontumiseen.

ZOOMiin kirjautumisohje

Ohjeet ovat yksityiskohtaiset, mutta käyttö on helppoa, joten saatat osata ilmankin näitä ohjeita, klikkaamalla vain lähetyksen linkkiä.

  1. Lataa koneellesi tai puhelimeesi Zoom-sovellus sovelluskaupastasi tai osoitteesta zoom.us. Tietokoneella Zoomin pitäisi toimia myös selaimessa ilman työpöytäsovelluksen lataamista, mutta jollei toimi niin lataa sovellus.
  2. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-käyttäjätunnusta.
  3. Avaa lähetys. Löydät lähetyksen kahdella eri tavalla:

Avaa Zoom-sovellus ja kirjaudu sisään omalle tilillesi. Valitse ”Join a meeting”. Kirjoita kirjautumisikkunaan kokouksen numerotunnus (12 numeroa), sekä tämän kokouksen salasana. Anna myös oma nimesi, joka näkyy muille osallistujille.
• numerotunnus

Meeting ID: 892 739 5135

• salasana (Passcode): 269779

  1. Voit halutessasi laittaa omalta puoleltasi videon käyntiin, jolloin muut osallistujat näkevät sinut. Tämä kuitenkin vaatii nettikaistalta riittävää leveyttä, joten jos yhteytesi alkaa pätkiä, katkaise ensimmäisenä oma videosi.
  2. Jos sinulle näkyvät kaikkien osallistujien ruudut yhtä suurina (pieninä), valitse oikeasta yläkulmasta näkymäksi ”Speaker view”, jolloin näet kulloinkin äänessä olevan käyttäjän kuvan isompana kuin muut.
  3. Zoom-ikkunassasi sinulla on käytössäsi myös virtuaalinen mahdollisuus reagoida: esimerkiksi antaa aplodeja tai nostaa peukkua. Nämä näkyvät muille osallistujillekin – tehdään tästä yhteinen juttu! Voit myös kirjoittaa chat-keskusteluikkunaan viestejä, jotka muut osallistujat näkevät.
  4. Jos tarvitset apua kirjautumisessa tai sinulle tulee teknisiä ongelmia soita Artolle numeroon p.0401702334.   Lämpimästi tervetuloa mukaan zoomisti!