Hei Rakas Satamalainen!

Nyt kun olemme enemmän tai vähemmän eristyksissä toisistamme, niin yhteyttä vahvistamaan tänne Sataman sivulle tulee ”Paimenen ääni” palsta. Koronaeristyksen pitkittyessä some tullee pullistelemaan maailmanlopun ja tuomionpäivän julistajia enenevässä määrin. On siis hyvä, että kaiken tämän tarjonnan keskellä on myös mahdollista kuulla oman seurakunnan paimenen ääntä. Tarkoitus on , että joku seurakuntamme vanhimmiston jäsenistä kirjoittaa vähintään kerran viikossa tälle palstalle, ainakin tämän koronaeristyksen ajan. 

 Olen itse saanut somen kautta jo muutamia linkkejä, missä kiertävät Raamatun opettajat aika seikkaperäisesti ja ”asiantuntevasti” avaavat vihollisen suunnitelmaa, maailman vallan luomiseksi. Nämä opettajat saattavat olla hyvinkin vilpittömiä asiassaan, mutta se hedelmä mitä tälläinen seikkaperäinen ”saatanan suunnitelmien avaaminen” saa aikaan, ei ole hyvää. Sitä en kiellä, etteikö näissä voi olla paikkaansa pitäviä asioita, mutta painotus on pielessä. 

 Nyt jo koskaan on aika julistaa ristiinnaulittua Jeesusta Kristusta, joka kuolemallaan kuoleman voitti.

”mutta hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja hänen haavainsa kautta me olemme paratut.”  Jesaja 53:5

 Hän on voittanut ennen kaikkea synnin vallan ja sairauden vallat (myös koronan). Vaikka pahimmillaan kävisi niin, että korona veisi hengen, mutta osuutta iankaikkiseen elämään ja sitä myöten terveyteen Herran luona, se ei voi koskaan riistää. 

 ”Sillä elämä on minulle Kristus, ja kuolema on voitto.”   Fil 2:21

Jeesuksen omana meidän kiintopisteemme, turvamme, luottamuksemme ja tulevaisuutemme tulee olla Hänessä. Katseemme ja mielenkiintomme kohde tulee olla Kristus, ei saatanan juonet.

 Opetuslapset jo aikanaan olivat kovasti kiinnostuneita, milloin Jumalan valtakunta tulee voimassaan. Ihmisellä kun on kova halua kontrolloida ja tietää mahdollisimman paljon, miten asiat tulevat menemään. Mitä Jeesus vastasi näihin kyselyihin.

Hän sanoi heille: ”Ei ole teidän asianne tietää aikoja eikä hetkiä, jotka Isä oman valtansa voimalla on asettanut, vaan, kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman, ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka.” Apostolien teot 1:7-8

Eli turvamme on Kristus. Hakeudutaan Hänen seuraansa, rohkaistaan toisiamme ja nostetaan päämme tänäänkin. Pyydetään, että Pyhä Henki saa täyttää meidät voimallaan olla Kristuksen todistajana ihmisille, joiden keskellä elämme ja olemme.

Sydämestäni sinua siunaten, Arto. p.040-1702334

Halutessasi voi soitella tai laitella viestiä arto@satamaseurakunta.fi

 PS. Suunnitelmissamme on perustaa rukouspuhelin. Rukoillaan että saadaan tarvittavat asiat hoidettua ja tavoitettua niitä ihmisiä, jotka etsivät Jeesusta ja tarvitsevat rohkaisua.