Arto Malmberg - 13.02.2016

Miehen ihmissuhteet

Tämän kolmiosaisen sarjan toisessa illassa Arto Malmberg puhuu miehen ihmissuhteista. Millaisia ne ovat? Onko niitä ollenkaan? Onko miesten vaikeampi solmia pysyviä ihmissuhteita kuin naisen? Mitä mies odottaa ihmissuhteilta? Miten usko Jeesukseen vaikuttaan miehen ihmissuhteisiin?

Sarjasta: "Suhteet ratkaisee"

Jokainen ihminen elää suhteessa toisiin. Suhteessa omaan perheeseen, kavereihin, sukulaisiin, naapureihin, työtovereihin, pelikavereihin jne. Suhteet voivat olla hyvät tai huonot tai jotakin siltä väliltä. Mutta ilman niitä on mahdotonta kenenkään elää. Jumala haluaa päästä ohjaamaan meidän ihmissuhteitamme. Hän on antanut siihen loistavia ohjeita, joita jokaisen kannattaisi noudattaa.

Muita opetuksia: Arto Malmberg...

Powered by Series Engine

Arto Malmberg - 29.10.2023

Peräkammarin pojat

“Peräkammarin pojat”-opetuskerralla etsimme perustaa turvalliselle tilalle. Jos sisimmässään kokee turvaa, on siitä hyvä ponnistaa eteenpäin. Missä on sinun sisimpäsi turva ja turvallisuuden perusta? Onko se omassa varassasi vai jossain muualla? Aiheeseen kanssamme syventyy pastori Arto Malmberg.

Sarjasta: "Turvallinen tila"

Tämänkertaisen opetussarjamme nimi on “Turvallinen tila”. Mitä tuolla muotitermillä tarkoitetaan, riippuu pitkälti siitä missä kontekstissa se mainitaan. Niin tässäkin opetussarjassa. Raamattu puhuu turvasta ja siitä mistä sen löytää.

Opetus ja messikysymykset

Muita opetuksia: Arto Malmberg...

Powered by Series Engine