Lähetystiimin terveiset!

Rukous on yksi parhaimmista asioista, joita voimme ihmisten puolesta tehdä – olivat he sitten lähellä tai kaukana. Vaikka tiedostamme rukouksen tärkeyden, ei se silti ole aina helppoa. Jos mietimme esimerkiksi lähetystyötä ja kaikkia saavuttamattomia kansoja, voi meidän olla vaikea tietää, mistä aloittaa rukoilemaan. Siksi kokosimme yhteen sivustoja ja sovelluksia, jotka auttavat meitä tässä haasteessa. Esimerkiksi uuden tiedon avulla pystymme rukoilemaan tarkasti näiden asioiden puolesta. Siunattuja rukoushetkiä!

opendoors.fi

Paljon tietoa vainotuista kristityistä ja kuinka rukoilla heidän puolestaan. Mahdollisuus myös liittyä rukouspiiriin. Open Doors on vuonna 1955 perustettu kansainvälinen avustusjärjestö, joka toimii vainottujen kristittyjen auttamiseksi yli 70 kohdemaassa.

rukous2025.fi

Rukous2025 kutsuu sitoutumaan rukoukseen lähetystyön ja vähiten tavoitettujen kansojen puolesta vuosien 2020-2025 välisen ajan. Voit liittyä rukouspostin saajaksi, Rukous2025-rukousryhmään (Zoomin kautta), rukouskummiksi kansanryhmälle, rukouskummiksi uskovien joukolle tai rukouskummiksi eturintaman työntekijälle tai tiimille. Halutessasi saat ilmaisen Rukous2025-rukousvihkon.

joshuaproject.net

Englanninkielinen sivusto, josta löytyy kattavasti tietoa maailman kaikista ihmisryhmistä.

pray.fi

30 päivää rukousta muslimimaailman puolesta on rukousopas huhti-toukokuulle ajoittuvan ramadanin ajalle ja jokaiselle perjantaille läpi vuoden. Opas maksaa 2,27 €, ja sen voi ladata sähköisenä versiona tai tilata paperisena kotiin. Vuoden 2021 opas julkaistaan huhtikuussa.

OM:n lehti

Operaatio Mobilisaation lehdestä saat uutisia lähetystyöstä ja ajankohtaista tietoa kentiltä ympäri maailmaa. Saat lehden kotiisi ilmaiseksi laittamalla sähköpostia osoitteeseen info.fi@om.org

om.org

Joka kuukauden toisena tiistaina Operaatio Mobilisaatio järjestää Rukous Liven Facebookissa.

Englanninkielisiä mobiilisovelluksia (Android sekä Apple)

    • Unreached of the Day: Joka päivälle rukousaiheeksi uusi vähiten tavoitettu kansanryhmä.
    • Operation World: Joka päivälle uusi rukousaihe jostakin maasta. Maasta usein esitetty vähiten tavoitettuja kansanryhmiä.
  • VOM Pray Today: Joka päivälle rukousaihe ja linkki uusimpaan radio-ohjelmaan. Löytyy aiheita kristittyjen vainoihin ja samalla vähiten tavoitettujen kansanryhmien parissa tehtävään työhön.
  • Open Doors Pray for the Persecuted: Rukouksia vainottujen kristittyjen parista.
  • Prayer Reach: Rukousaiheita maailman vähiten tavoitettujen kansojen puolesta.