Aika on…

Taas on tullut aika uusiutua viestinnän osalta. Nämä uudet nettisivut pyrkivät pitämään meidät ajassa kiinni ja toivon mukaan innostamaan meitä entistä enemmän viestimään siitä mitä teemme ja mitä seurakunnassa tapahtuu.

Ohessa olevista kuvista voitte selaamalla nähdä, että tämä on jo kolmas (ja puoli) kertaa kun nettisivumme uudistetaan. Ensin lähdettiin liikkeelle kuin ”jänis makuulta” Kotisivukoneen avulla. Teimme muutamassa tunnissa sivut, joilla porskutettiin kunnes päästiin vähän harkitummin tekemään hieman enemmän informatiiviset sivut ja samalla vaihdettin palveluntarjoajaa Hostingpalveluun.

Edellisillä sivuilla mentiinkin suurin osa seurakunnan historiasta…tarkkaa vuosimäärää en muista, mutta arvelisin, että sellainen 8-9 vuotta. Noita punasävytteisiä sivuja kyllä vuosien mittaan kehitettiin ja osin uudistettiinkin tarpeen mukaan.

Nämä nykyiset sivut ovat löytäneet kodin uudelta palveluntarjoajalta ja niissä on pyritty käyttämään hyväksi mahdollisimman paljon valmista ja minimoimaan sellainen räätälöinti. Tämä täysin ylläpitosyistä.

Tutkikaa ja antakaa palautetta sivuista! Tällä hetkellä on vielä virtaa, niin pieniä muutoksiakin voidaan värkätä jos tulee ihan älyttömän hyvä idea sivuille.

Terveisin,

Satamaseurakunnan Mediatiimi

Satamaseurakunnan eri nettiversiot…