IKKUNAT KIRKKAAKSI TALKOOVOIMIN!

Telakan ikkunoiden pesemisestä on vierähtänyt jo 2 vuotta. Mitä useammin pesemme ne, sitä helpompi ja nopeampi jokainen pesukerta on. Tänä vuonna ikkunat pestään talkoovoimin, joustavasti 19.5-2.6 välisenä aikana. Vapaaehtoisia, iloisia ja innokkaita apuvoimia tarvitaan.

Työskennellään asenteella ”ain laulain työtäs tee”, eli halutessasi ylistysmusiikkia kuunnellen ja seurakuntayhteyttä kokien. Voit tulla Telakalle haluamanasi ajankohtana, kuitenkin siten, että ovien avaaminen saadaan sujuvasti järjestettyä, esim. Telakan normaalien käyttöaikojen puitteissa tai/ ja Marjutin kanssa avauksesta erikseen sopien. Voit pestä yhden tai useamman ikkunan, oman aikataulusi rajoissa. Jokaisen panos on arvokas, ja tyyli on vapaa! Välineet löytyvät Telakalta (sekä perinteinen ikkunalasta-tyyli, että ikkunaliina+lasinpesuaine).

19.5 ja 2.6 talkooväelle on tarjolla voileipätarvikkeet (myös laktoositon ja gluteeniton) kahvia, teetä ja mehua itsepalveluperiaatteella.

Marjutilta löytyy ilmoittautumislista Excel-muodossa, jonka voi jakaa sähköisesti (mikäli käytät Google Drivea), tai hän voi kirjata sinut listaan. Ilmoita samalla minkä ikkunan/ ikkunat haluat pestä (Arton huone, neukkari, keittiö, sali, lasten keittiö, lastenhuone, Marjutin huone, ovien lasit,  peilipinnat).

Ilmoittautuminen: Marjut Haapasaari puh. 044 237 0784

KIITOS PANOKSESTASI!