kesä
kesä 27 @ 19:00 – 21:00

Nuorille ja nuorille aikuisille tarkoitettu ”Kesä yhdessä”-illoissa kohtaavat neljä Jyväskyläläistä seurakuntaa:

• Satamaseurakunta.

Yhteisen kesän teemana on ”We are one”, ja kaikki illat pidetään osoitteessa Lyseonkatu 3.

heinä 11 @ 19:00 – 21:00

heinä 25 @ 19:00 – 21:00

ke
Sataman Kesäilta @ Telakka
heinä 31 @ 18:00 – 19:30

Raamattu – Rukous ja Rilli!

Tervetuloa Sataman Kesäiltaan! Illat koostuvat yhdessäolosta, raamattuopetuksesta, ylistyksestä, rukouksesta ja kesäisten herkkujen nauttimisesta.

Iltojen opetuksissa käydään läpi Kolossalaiskirjeen sanomaa kahdeksan opetuksen verran.

Satama tarjoaa kahvit, teet, mehut ja makkarat. Muu tarjoilu hoidetaan nyyttikestiperiaatteella. Mukaan voi oikein hyvin tulla ilman nyyttiäkin:).

Sataman Kesäillat pidetään pääsääntöisesti kesä-ja elokuussa keskiviikkoisin klo 18.00 alkaen. Poikkeuksen tekevät heinäkuun  viimein keskiviikko, jolloin myös pidetään Kesäilta. Vastaavasti elokuun viimeisenä keskiviikkona ei ole kesäiltaa.

Illat järjestetään Satamaseurakunnan toimipisteessä, osoitteessa Polttolinja 35.

elo
ke
Sataman Kesäilta @ Telakka
elo 7 @ 18:00 – 19:30

Raamattu – Rukous ja Rilli!