ke
K-11 -ilta @ Telakka
maalis 4 @ 17:30 – 20:30

Varkkareiden iloinen ilta sisältäen karkkikippoa, opetusta, rukousta, välillä laulua/musiikkia ja mukavan leppoisaa vapaa-aikaa sekä nyyttäriherkkuja!

Lisätiedot: Juniori-ja nuorisotyöntekijä Marjut Haapasaari 044 2370784 marjut@satamaseurakunta.fi

to
Puolipäivän rukoushetki @ Telakka
maalis 5 @ 11:00 – 12:00
Tervetuloa rukoilemaan yhteisten asioiden puolesta. Viivymme hetken ylistyksessä ja viemme rukouspyyntömme Jumalan eteen ja Hänen läsnäoloonsa. Tervetuloa mukaan!
Sataman Rukousilta @ Telakka
maalis 5 @ 18:00 – 19:30
Sataman Rukousilta @ Telakka

Sataman rukousilta

Rukousilloissa on ylistystä, Raamatun tutkistelua ja yhteistä esirukousta. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!
la
”Kokonaiseksi ihmiseksi” – “Ruma ankanpoikanen?” @ Kristillinen koulu
maalis 7 @ 16:00 – 17:30

Seurakuntaa verrataan Raamatussa ihmisen kehoon. Ihmisen kehossa jokaisella jäsenellä on oma paikka ja tehtävä. Jokainen kehon osa on myös ainutlaatuinen. Terveessä kehossa myöskin ruumiinjäsenet toimivat sopusoinnussa toistensa kanssa, kehossa ei ole ristiriitaa. Optimaalista olisi, että seurakunnassa ihmisten eli sen jäsenten välillä ei olisi ristiriitoja. Todellisuudessa asia ei kuitenkaan ole aina niin yksinkertaista. Eläessämme suhteessa toisiin ihmisiin, on hyvä oppia ymmärtämään erilaisia luonnetyyppejä, sekä parhaassa tapauksessa myös nähdä oma kasvun tarpeemme.

________________

Jotta voi ymmärtää toista ihmistä, on ymmärrettävä myös itseään. Jotta voi rakastaa toista ihmistä, on rakastettava itseään. Mihin minäkuvani ja identtiteettini perustuu. Onko se kovalla työllä ansaittu status vai joitan muuta. Mistä voisimme saada vankan pohjan identiteetillemme, niin että se kestää ja pysyy vahvana myös koetusten kohdatessa. Ajatuksia aiheen tiimoilta, Raamatun valossa meille jakamaan pastori Arto Malmberg.

_________________

Sataman Illoissa on opetusta niin aikuisille kuin lapsille, paljon ylistystä ja mahdollisuus esirukoukseen. Lopuksi juodaan kahvit ja viihdytään yhdessä. Translation in English. Sydämellisesti tervetuloa!

su
Hanging and Jamming – ilta @ Telakka
maalis 8 @ 18:00 – 21:00

Hanging and Jamming -ilta

Telakalla 8.3. sunnuntaina klo 18.00

Minulla on ilo kertoa teille, että Hanging and Jamming on taas täällä! Tervetuloa 8.3. sunnuntaina Telakalle klo 18.00 hengailemaan ja jammailemaan yhdessä. Tuo itsesi ja oma soittimesi mukanasi. Ei tekosyitä! Vinkkaa myös kaverille, jota saattaisi kiinnostaa soitella, laulella tai ihan vain nauttia seurasta ja musiikista. Illassa on tarjolla pientä purtavaa, joten ilmoita mahdollisista ruoka-aineallergioita Heidille sähköpostilla: heidi.k.lassila@gmail.com

Musaterkuin

Heidi & Terhi

ps. Jos sinulla on mielessä, jokin kappale, jota haluaisit soitettavan yhdessä niin tuo ihmeessä nuotti mukana tai ehdota.