to
kesä 18 @ 19:00 – 21:00

Evankeliointi ilta torstaisin

Aloitamme evankeliointi-illat Kuokkalassa torstaista 4.6. alkaen, kesäkuun ajan joka torstai. Kokoonnumme Jyväskylän Satamaseurakunnan toimipisteelle Telakalle klo 19 alkaen, josta jalkaudumme Kuokkalaan kohtaamaan ihmisiä, osan rukoillessa Telakalla tai Kuokkalan ympäristössä. Lopetamme illat klo 21 eli kyseessä on aina kahden tunnin rutistus.

Tule mukaan matalan kynnyksen toimintaan. Saat ja voit olla evankelioinnin suhteen ”ihan vihreä”, ei tarvitse osata mitään. Tarjoamme koulutuksen ja tuen palvella tässä tehtävässä. Tehtäviä löytyy laidasta toiseen, rukousvartiosta ihmisten kohtaamiseen.

Ilmoittaudu mukaan Arto Malmbergille p. 040-1702334.

kesä 24 @ 18:00 – 20:00

RRR-ilta: Raamattua, Rukousta ja Rillausta. Sekä ylistystä ja yhteyttä.

Aloitamme Sataman kesäillat 3.6. keskiviikkona klo 18.00. Illat pidetään kesä- ja elokuun keskiviikkoiltoina Kristillisen koulun pihalla os. Voionmaankatu 18. Näin voimme varmistua riittävistä turvaväleistä ja näin useammalla meistä on mahdollisuus osallistua iltaan. Koulun tilat ovat tarpeen mukaan käytettävissä, niin että voimme käyttää WC-tiloja, sekä sateen yllättäessä koulun ruokalaa.

Raamatun opetuksissa pääsemme syventymään Roomalaiskirjeen juurevaan ja mahtavaan antiin.

Koronasäännöistä johtuen emme voi pitää nyyttäreitä, mutta seurakunta tarjoaa ohjelman jälkeen grillimakkarat ja mehua. Ja voit toki ottaa omia eväitäkin mukaan. Tarkoitus on harjoittaa seurustelua entiseen tapaan. Varaamme tuoleja vain erityisesti niitä tarvitseville. Halutessasi voit ottaa oman istuimen mukaan.

Lapset ovat illassa vanhempien vastuulla, heille ei ole erikseen järjestettyä ohjelmaa.

to
kesä 25 @ 19:00 – 21:00

Evankeliointi ilta torstaisin

Ilmoittaudu mukaan Arto Malmbergille p. 040-1702334.

elo
elo 5 @ 18:00 – 20:00