ti
Talkoot Telakalla 11.6. klo 9.00 alkaen
kesä 11 @ 09:00 – 15:00

Hei!

Pidämme siivoustalkoot Telakalla (Polttolinja 35) 11.6 tiistaina klo 9.00 alkaen. Ohjelmassa; pölyjen pyyhintä (myös yläpölyt) ikkunan pesua, lattioiden peruspesua ja vahausta. Mukaan voit tulla myöhemminkin, mutta ilmoita tulostasi joka tapauksessa Artolle p.0401702334. Seurakunta tarjoaa ruuan talkoolaisille.

Tervetuloa mukaan!

ke
Sataman Kesäilta @ Telakka
kesä 12 @ 18:00 – 19:30

Raamattu – Rukous ja Rilli!

Tervetuloa Sataman Kesäiltaan! Illat koostuvat yhdessäolosta, raamattuopetuksesta, ylistyksestä, rukouksesta ja kesäisten herkkujen nauttimisesta.

Iltojen opetuksissa käydään läpi Kolossalaiskirjeen sanomaa kahdeksan opetuksen verran.

Satama tarjoaa kahvit, teet, mehut ja makkarat. Muu tarjoilu hoidetaan nyyttikestiperiaatteella. Mukaan voi oikein hyvin tulla ilman nyyttiäkin:).

Sataman Kesäillat pidetään pääsääntöisesti kesä-ja elokuussa keskiviikkoisin klo 18.00 alkaen. Poikkeuksen tekevät heinäkuun  viimein keskiviikko, jolloin myös pidetään Kesäilta. Vastaavasti elokuun viimeisenä keskiviikkona ei ole kesäiltaa.

Illat järjestetään Satamaseurakunnan toimipisteessä, osoitteessa Polttolinja 35.

to
Aamurukous @ Telakka
kesä 13 @ 06:30 – 07:30

Kaikille aamuvirkuille tarkoitettu rukoushetki . Rukoillaan mm. herätyksen, Sataman toiminnan sekä Sataman Illoissa jätettyjen rukousaiheiden puolesta.

Puolipäivänrukous @ Telakka
kesä 13 @ 11:00 – 12:00
Tervetuloa rukoilemaan yhteisten asioiden puolesta. Pitemmittä puheitta suoraan asiaan, Jumalan eteen ja Hänen läsnäoloonsa. Tervetuloa mukaan!
Nuorten ”Kesä yhdessä”-tapahtumat @ Helluntaiseurakunta
kesä 13 @ 19:00 – 21:00

Nuorille ja nuorille aikuisille tarkoitettu ”Kesä yhdessä”-illoissa kohtaavat neljä Jyväskyläläistä seurakuntaa:

• Helluntaiseurakunta,
  • Vapaaseurakunta,
  • Missio Church ja
  • Satamaseurakunta.

Yhteisen kesän teemana on ”We are one”, ja kaikki illat pidetään osoitteessa Lyseonkatu 3.