to
Aputiimin palaveri @ Telakka
elo 15 @ 15:00 – 21:00

Telakan tilat varattu aputiimin palaveria varten.

ke
Sataman Kesäilta @ Telakka
elo 21 @ 18:00 – 19:30

Raamattu – Rukous ja Rilli!

Tervetuloa Sataman Kesäiltaan! Illat koostuvat yhdessäolosta, raamattuopetuksesta, ylistyksestä, rukouksesta ja kesäisten herkkujen nauttimisesta.

Iltojen opetuksissa käydään läpi Kolossalaiskirjeen sanomaa kahdeksan opetuksen verran.

Satama tarjoaa kahvit, teet, mehut ja makkarat. Muu tarjoilu hoidetaan nyyttikestiperiaatteella. Mukaan voi oikein hyvin tulla ilman nyyttiäkin:).

Sataman Kesäillat pidetään elokuussa keskiviikkoisin klo 18.00 alkaen. Poikkeuksen tekee elokuun viimeinen keskiviikko, jolloin ei ole Kesäiltaa.

Illat järjestetään Satamaseurakunnan toimipisteessä, osoitteessa Polttolinja 35.

to
Aamurukous @ Telakka
elo 22 @ 06:30 – 07:30

Kaikille aamuvirkuille tarkoitettu rukoushetki. Rukoillaan mm. herätyksen, Satamaseurakunnan toiminnan sekä Sataman illoissa jätettyjen rukousaiheiden puolesta.

Nuorten ”Kesä yhdessä”-tapahtumat @ Helluntaiseurakunta
elo 22 @ 19:00 – 21:00

Nuorille ja nuorille aikuisille tarkoitettu ”Kesä yhdessä”-illoissa kohtaavat neljä Jyväskyläläistä seurakuntaa:

• Helluntaiseurakunta,
  • Vapaaseurakunta,
  • Missio Church ja
  • Satamaseurakunta.

Yhteisen kesän teemana on ”We are one”, ja kaikki illat pidetään osoitteessa Lyseonkatu 3.

su
Sataman Päivä @ Kiponniemen leirikeskus
elo 25 @ 11:30 – 17:30

TERVETULOA VIETTÄMÄÄN SATAMAN PÄIVÄÄ!

Luvassa ruokaa, yhdessäoloa, opetusta Raamatusta, rukousta, elämyksiä, pelejä ja kahvit.

Aloitamme lounaalla, syömään voi tulla jo klo 11.30.

Osallistumismaksu, aikuiset 15€, lapset 4-11v 7€, lapset 1-3v 4€ ja alle vuotiaat ilmaiseksi.

Hinta sisältää lounaan sekä päiväkahvin ja se maksetaan paikan päällä.

Päivä on tarkoitettu ihan jokaiselle, vauvasta vaariin, vakaumuksen laadusta riippumatta.

Ilmoittautuminen viim. 19.8. Artolle tekstarilla p.040-1702334 tai s.postiin, arto@satamaseurakunta.fi. Ilmoita   nimesi ja myös mahdollinen dieetti, sekä jos tarvitset apua kyydin järjestämisessä.