loka
10
to
Aamurukous @ Telakka
loka 10 @ 06:30 – 07:30

Kaikille aamuvirkuille tarkoitettu rukoushetki. Rukoillaan mm. herätyksen, Satamaseurakunnan toiminnan sekä Sataman illoissa jätettyjen rukousaiheiden puolesta.

Puolipäivän rukoushetki @ Telakka
loka 10 @ 11:00 – 12:00
Tervetuloa rukoilemaan yhteisten asioiden puolesta. Pitemmittä puheitta suoraan asiaan, Jumalan eteen ja Hänen läsnäoloonsa. Tervetuloa mukaan!
Rukousilta
loka 10 @ 18:00 – 19:30
Rukousilta

Sataman rukousilta

Rukousilloissa on joka torstai ylistystä ja yhteistä esirukousta. Parillisilla viikoilla 5.9. alkaen on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen esirukoukseen pienissä ryhmissä. Parittomilla viikoilla 12.9. alkaen on lisäksi raamattuopetusta 2. korinttilaiskirjeestä sekä henkilökohtaista rukouspalvelua
loka
11
pe
Nuorten messi-ilta @ Telakka
loka 11 @ 18:00 – 21:00
loka
12
la
Sataman Ilta – ”Viimeinen tuomari – Samuelin kirjat” – ”Muutosjohtaja” @ Kristillinen koulu
loka 12 @ 16:00 – 17:30
Sataman Ilta - "Viimeinen tuomari - Samuelin kirjat" - "Muutosjohtaja" @ Kristillinen koulu

Samuelin kirjoissa, kuin myös kansakuntien historiassa, varsinkin Israelin kansan historiassa on nähtävissä mielenkiintoinen aaltoliike. Kun kansa kunnioittaa Jumalaa ja hänen säädöksiään hyvinvointi lisääntyy, vastaavasti kun hyvinvointi lisääntyy, se saa kansan helposti luopumaan Jumalasta. Kun kansa luopuu Jumalasta se saa aikaan pahoinvointia ja pahimmillaan se voi johtaa kansan tuhoutumiseen. Kun kansa hädässään kääntyy pyytämään apua Jumalalta ja etsii Hänen tahtoaan, hyvinvointi alkaa taas lisääntymään jne. Voisikohan tässä olla meille jotain opittavaa?

______________________

Samuelin elämä ja palvelutehtävä sijoittuu Israelin historian yhteen käännekohtaan. Hän kansan viimeisenä tuomarina ja profeettana, sai Jumalalta tehtäväkseen voidella kansalle uuden kuninkaan, kuninkaan, jota kansa niin kovasti halusi. Kansalle ei riittänyt, että Jumala olisi ollut heidän kuninkaansa. Tämä vaihe Israelin historiassa paljastaa sen, että Jumala joskus sallii ihmisten saada sitä, mitä he niin kovasti haluavat, vaikka se ei olisikaan aina heidän parhaaksensa.

______________________

Sataman Illoissa on opetusta niin aikuisille kuin lapsille, paljon ylistystä ja mahdollisuus esirukoukseen.  Lopuksi juodaan kahvit ja viihdytään yhdessä. Translation in English. Sydämellisesti tervetuloa!

______________________

Illan lopussa avautuu Vaihtori, jonne voi tuoda tarpeetonta hyväkuntoista tavaraa, sekä ottaa mukaansa sellaista, mitä itse tarvitsee. Ilman rahaa ja ilman hintaa.
Sydämellisesti tervetuloa!