to
Fresh Evening @ Kahvila Freesi
helmi 20 @ 17:30 – 20:30

Nuorten oma ilta 6lk ylöspäin!

Tiedossa rentoa meininkiä, yhteistä ohjelmaa, herkullista purtavaa ja mukavaa seuraa Jeesusta unohtamatta!

Lisätiedot: Juniori-ja nuorisotyöntekijä Marjut Haapasaari 044 2370784 marjut@satamaseurakunta.fi

Sataman Rukousilta @ Telakka
helmi 20 @ 18:00 – 19:30
Sataman Rukousilta @ Telakka

Sataman rukousilta

Rukousilloissa on ylistystä, Raamatun tutkistelua ja yhteistä esirukousta. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!
pe
Varkkareiden ja nuorten talvileiri @ Kiponniemen toimintakeskus
helmi 21 @ 17:00 – helmi 24 @ 15:00

Taas tulee, mikä tulee, nimittäin Sataman taattua laatua sisältävä huippuleiri hiihtoloman aloitukseksi!!

Tule hakemaan kunnon startti hiihtolomaan ja tule leireilemään hyvään seuraan, hyviin puitteisiin, hyvien ruokien äärelle, hyvään ohjelmaan ja ennen kaikkea Hyvän Jeesuksen läsnäoloon! Leirin teemana on yhteys, jota käsittelemme oleellisista näkökulmista käsin. Tule mukaan yhteyteen ja ymmärtämään siitä valtavasta yhteydestä, joka lähtee ennen kaikkea Jeesuksesta!

Leirin hinta 95€ sisältäen täysihoidon.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Marjut Haapasaari 044 2370784 marjut@satamaseurakunta.fi

la
”Menkää kaikkeen maailmaan” -”Piilevät voimat” @ Kristillinen koulu
helmi 22 @ 16:00 – 17:30

Monelle on tuttu ns. “Ylipäällikön päiväkäsky”, joita aikoinaan Suomen armeijan komentaja Marsalkka Mannerheim antoi alaisilleen. Nykyisin noita päiväkäskyjä voi nähdä huoneentauluna, muistuttamassa historiamme merkittävästi tapahtumista.

On olemassa myös toinen “Ylipäällikön päiväkäsky”,  joka on annettu meille tänäpäivänäkin noudatettavaksi. Tuon käskyn antaja on maailman kaikkeuden hallitsija ja hän on luvannut olla omiensa kanssa joka päivä maailman loppuun asti. Tuo käsky kehoittaa menemään kaikkeen maailmaan ja viemään uutista hänen voitostaan kaikille maailman ihmisille.

________________

Meille annettu tehtävä on mittava ja tärkeä. Tehtävän suuruuden edessä voi kuitenkin yllättää ns. vauhtisokeus. Ajattelemme tekevämme suuria, voimme helposti ohittaa arkiset pienet asiat, jotka kutsuvat meitä palvelemaan lähimmäistämme. Meissä jokaisessa on jotain ainutlaatuista, jonka Jumala haluaa valjastaa käyttöönsä. Haluamme tulla valjastetuksi Jumalan rakkauden välittäjiksi? Illan aiheesta opettaa pastori Arto Malmberg.

____________

Sataman Illoissa on opetusta niin aikuisille kuin lapsille, paljon ylistystä ja mahdollisuus esirukoukseen. Tässä illassa nautimme myös kaikille kristityille yhteistä ehtoollista. Lopuksi juodaan kahvit ja viihdytään yhdessä. Translation in English. Sydämellisesti tervetuloa!

ti
Satama tutuksi 25.2.2020 @ Telakka
helmi 25 @ 17:30 – 20:30
Satama tutuksi 25.2.2020 @ Telakka

Satama tutuksi -ilta

Jos olet kiinnostunut Satamaseurakunnasta, niin tämä yhden illan kurssi on Sinua varten. Käymme läpi seurakuntamme oppia, strategiaa ja toimintatapoja. Välillä nautitaan vähän iltapalaa. Kurssin käyminen ei edellytä jäsenyyttä, mutta jäsenyys edellyttää tämän kurssin käymistä.

Ilmoittautuminen Artolle  Puh. 040-1702334.

Sydämellisesti tervetuloa!