Rukousilta 2.1.2020 @ Telakka
tammi 2 @ 18:00 – 19:30
Rukousilta 2.1.2020 @ Telakka

Vuoden ensimmäinen Sataman rukousilta

Aloitamme kevään toimintakauden yhteisellä rukouksella torstaina klo 18.00 alkaen.
Olet lämpimästi tervetullut mukaan. Luvassa ylistystä, Raamatun tutkistelua ja rukousta.
ke
K-11 -ilta @ Telakka
tammi 8 @ 17:30 – 20:30

Varkkareiden iloinen ilta sisältäen karkkikippoa, opetusta, rukousta, välillä laulua/musiikkia ja mukavan leppoisaa vapaa-aikaa sekä nyyttäriherkkuja!

Lisätiedot: Juniori-ja nuorisotyöntekijä Marjut Haapasaari 044 2370784 marjut@satamaseurakunta.fi

Puolipäivän rukoushetki @ Telakka
tammi 9 @ 11:00 – 12:00
Tervetuloa rukoilemaan yhteisten asioiden puolesta. Viivymme hetken ylistyksessä ja viemme rukouspyyntömme Jumalan eteen ja Hänen läsnäoloonsa. Tervetuloa mukaan!
Nyt sinun on mahdollista liittyä rukoushetkeemme myös etäyhteydellä painamalla tästä.
Fresh Evening @ Kahvila Freesi
tammi 9 @ 17:30 – 20:30

Nuorten oma ilta 6lk ylöspäin!

Tiedossa rentoa meininkiä, yhteistä ohjelmaa, herkullista purtavaa ja mukavaa seuraa Jeesusta unohtamatta!

tammi 9 @ 18:00 – 19:30

Sataman rukousilta

Rukousilloissa on ylistystä, Raamatun tutkistelua ja yhteistä esirukousta. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!
Nyt sinun on mahdollista liittyä rukousiltaamme myös etäyhteydellä painamalla tästä.

la
Sataman Ilta – ”“Kohti ääretöntä ja sen yli! ”Askelkuviot haltuun” @ Kristillinen koulu
tammi 11 @ 16:00 – 17:30

Joku voi ylistää jääkiekkojoukkuetta mahtavaksi tai toisen kykyä soittaa pianoa. Tammikuun opetukset johdattavat meitä toisenlaiseen ylistykseen, Jumalan ylistämiseen. Mitä ylistäminen itseasiassa on?  Mitä Raamattu sanoo ylistämisestä ja miten se koskettaa meitä tämän päivän päivän ihmisiä vai koskettaako mitenkään? Onko se jonkun marginaalisen porukan vouhotusta vai voisiko se olla osana isompaa kokonaisuutta, johon Jumala haluaa omiaan olla johtamassa?

_______________

Ensimmäinen opetuskerta luo pohjaa ylistykselle. Jo Vanhan Testamentin lehdiltä voi nähdä ylistyksen tärkeyden ja sen vaikutuksen elämän eri tilanteisiin. Monet VT:n henkilöt omalla esimerkillään ja tarinallaan voivat rohkaista meitä tämän päivän haasteiden keskellä eläviä. Aiheeseen meidät johdattaa pastori Arto Malmberg.

_________________

Sataman Illoissa on opetusta niin aikuisille kuin lapsille, paljon ylistystä ja mahdollisuus esirukoukseen. Lopuksi juodaan kahvit ja viihdytään yhdessä. Translation in English. Sydämellisesti tervetuloa!

_________________

ke
K-11 -ilta @ Telakka
tammi 15 @ 17:30 – 20:30

Puolipäivän rukoushetki @ Telakka
tammi 16 @ 11:00 – 12:00
tammi 16 @ 18:00 – 19:30

Sataman rukousilta

pe
Nuorten messi-ilta @ Telakka
tammi 17 @ 18:00 – 21:00

Nuorten rentoiluilta, jossa myös opetusta ja rukousta sekä nyyttärisyötävää!

Kannattaa tulla mukaan hakemaan v-lopun paras aloitus!