ma

Sataman Summeri kesäleiri

1.-4. luokka 24.-26.6.2019  –  55€

5.-7. luokka 24.-27.6.2019 – 87€

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 31.5. mennessä: Marjut Haapasaari p.044-2370784, marjut@satamaseurakunta.fi

kesä 26 @ 18:00 – 19:30

Raamattu – Rukous ja Rilli!

Tervetuloa Sataman Kesäiltaan! Illat koostuvat yhdessäolosta, raamattuopetuksesta, ylistyksestä, rukouksesta ja kesäisten herkkujen nauttimisesta.

Iltojen opetuksissa käydään läpi Kolossalaiskirjeen sanomaa kahdeksan opetuksen verran.

Satama tarjoaa kahvit, teet, mehut ja makkarat. Muu tarjoilu hoidetaan nyyttikestiperiaatteella. Mukaan voi oikein hyvin tulla ilman nyyttiäkin:).

Sataman Kesäillat pidetään elokuussa keskiviikkoisin klo 18.00 alkaen. Poikkeuksen tekee elokuun viimeinen keskiviikko, jolloin ei ole Kesäiltaa.

Illat järjestetään Satamaseurakunnan toimipisteessä, osoitteessa Polttolinja 35.

kesä 27 @ 19:00 – 21:00

Nuorille ja nuorille aikuisille tarkoitettu ”Kesä yhdessä”-illoissa kohtaavat neljä Jyväskyläläistä seurakuntaa:

• Satamaseurakunta.

Yhteisen kesän teemana on ”We are one”, ja kaikki illat pidetään osoitteessa Lyseonkatu 3.

heinä 11 @ 19:00 – 21:00

heinä 25 @ 19:00 – 21:00

heinä 31 @ 18:00 – 19:30

Aamurukous @ Telakka
elo 1 @ 06:30 – 07:30

Kaikille aamuvirkuille tarkoitettu rukoushetki. Rukoillaan mm. herätyksen, Satamaseurakunnan toiminnan sekä Sataman illoissa jätettyjen rukousaiheiden puolesta.

Puolipäivän rukoushetki @ Telakka
elo 1 @ 11:00 – 12:00
Tervetuloa rukoilemaan yhteisten asioiden puolesta. Pitemmittä puheitta suoraan asiaan, Jumalan eteen ja Hänen läsnäoloonsa. Tervetuloa mukaan!
elo 7 @ 18:00 – 19:30

Aamurukous @ Telakka