ke
Sataman Kesäilta @ Telakka
kesä 19 @ 18:00 – 19:30

Raamattu – Rukous ja Rilli!

Tervetuloa Sataman Kesäiltaan! Illat koostuvat yhdessäolosta, raamattuopetuksesta, ylistyksestä, rukouksesta ja kesäisten herkkujen nauttimisesta.

Iltojen opetuksissa käydään läpi Kolossalaiskirjeen sanomaa kahdeksan opetuksen verran.

Satama tarjoaa kahvit, teet, mehut ja makkarat. Muu tarjoilu hoidetaan nyyttikestiperiaatteella. Mukaan voi oikein hyvin tulla ilman nyyttiäkin:).

Sataman Kesäillat pidetään pääsääntöisesti kesä-ja elokuussa keskiviikkoisin klo 18.00 alkaen. Poikkeuksen tekevät heinäkuun  viimein keskiviikko, jolloin myös pidetään Kesäilta. Vastaavasti elokuun viimeisenä keskiviikkona ei ole kesäiltaa.

Illat järjestetään Satamaseurakunnan toimipisteessä, osoitteessa Polttolinja 35.

to
Aamurukous @ Telakka
kesä 20 @ 06:30 – 07:30

Kaikille aamuvirkuille tarkoitettu rukoushetki . Rukoillaan mm. herätyksen, Sataman toiminnan sekä Sataman Illoissa jätettyjen rukousaiheiden puolesta.

Puolipäivänrukous @ Telakka
kesä 20 @ 11:00 – 12:00
Tervetuloa rukoilemaan yhteisten asioiden puolesta. Pitemmittä puheitta suoraan asiaan, Jumalan eteen ja Hänen läsnäoloonsa. Tervetuloa mukaan!
ma
Sataman Summeri kesäleiri @ Kiponniemen leirikeskus
kesä 24 @ 11:00 – kesä 27 @ 14:00

Sataman Summeri kesäleiri

1.-4. luokka 24.-26.6.2019  –  55€

5.-7. luokka 24.-27.6.2019 – 87€

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 31.5. mennessä: Marjut Haapasaari p.044-2370784, marjut@satamaseurakunta.fi

ke
Sataman Kesäilta @ Telakka
kesä 26 @ 18:00 – 19:30

Raamattu – Rukous ja Rilli!