elo
elo 29 @ 06:30 – 07:30

Kaikille aamuvirkuille tarkoitettu rukoushetki. Rukoillaan mm. herätyksen, Satamaseurakunnan toiminnan sekä Sataman illoissa jätettyjen rukousaiheiden puolesta.

syys 5 @ 06:30 – 07:30

Rukousilta
syys 5 @ 18:00 – 19:30
Rukousilta

Sataman rukousilta

Rukousilloissa on joka torstai ylistystä ja yhteistä esirukousta. Parillisilla viikoilla 5.9. alkaen on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen esirukoukseen pienissä ryhmissä. Parittomilla viikoilla 12.9. alkaen on lisäksi raamattuopetusta 2. korinttilaiskirjeestä sekä henkilökohtaista rukouspalvelua
la
Sataman Ilta – ”Päämääränä taivas” – ”Peruskuntokausi” @ Jyväskylän Kristillinen koulu
syys 7 @ 16:00 – 17:30

Tervetuloa syksyn ensimmäiseen Sataman Iltaan!

Kuukauden opetus sarjan otsikko on ”Päämääränä taivas”.  Tähän iltaan meille saapuu opettajaksi Hengen uudistus kirkossamme-yhdistyksen toiminnanjohtaja  Timo Pöyhönen. Hänen opetuksensa otsikko on ”Peruskuntokausi” – Yhteisön rakentaminen. Hänellä on paljon kokemusta toimivan yhteisön rakentamisesta.

Sataman Illoissa on opetusta niin aikuisille kuin lapsille, paljon ylistystä ja mahdollisuus esirukoukseen. Lopuksi juodaan kahvit ja viihdytään yhdessä. Translation in English. Sydämellisesti tervetuloa!

syys 12 @ 06:30 – 07:30