to
Sataman iltarukous klo 17.30-18.30
loka 1 @ 17:30 – 18:30
Sataman iltarukous klo 17.30-18.30

Vietämne yhteistä rukousiltaa ylistyksen ja Raamatun äärellä.

Tule mukaan rukoilemaan maailman, maamme ja kaupunkimme ihmisten puolesta.

Rukoilemme että Jumalan tahto, Jumalan valtakunta, saa tulla ihmisten sydämiin ja mieliin.

”Rukous liikuttaa Jumalan kättä, Hänen kättään joka vaikuttaa ihmisten ja kansojen tulevaisuuteen”.

Pidämme tunnin mittaisen rukoushetken, jonka jälkeen halukkaat rukoilijat voivat jäädä vielä rukoilemaan Vapaasatama kahvilan ja illan evankeliointitoiminnan puolesta.

Tervetuloa mukaan!

VapaaSatama kahvila @ Telakka
loka 1 @ 18:30 – 20:30

Vapaasatama kahvila on sinulle joka haluat kohdata ihmisiä eri kulttuureista.

Tarjolla on hyvää seuraa, niin kevyiden kuin syvällistenkin asioiden parissa, pikkupurtavan ja kahvittelun merkeissä.

Aloitamme torstaisin klo 18.30 ja lopetamme klo 20.30

Tervetuloa vierailemaan tai palvelemaan. Yhteyshenkilönä toimii Markku Nykänen p.‭040 091 7027‬.

PS. Kahvilatoiminnan ohella on mahdollista tulla mukaan myös katuevankeliointi toimintaan. Lisätietoja tästä saat soittamalla Arto Malmbergille p.040-1702334

pe
Nuorten syysleiri @ Vesalan Rysä-leirikeskus
loka 2 @ 17:00 – loka 4 @ 17:00

Nuorten syysleiri, jossa pidetään kunnolla hubaa, mutta ollaan myös oikeiden asioiden äärellä ja tehdään kaikki Jeesuksen kanssa. 🙂

Ilmoittautuminen aukeaa 12.9, leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Leirin osallistumismaksu on 70€ ja ilmoittautuminen päättyy ma 28.9.

Lisäinfot ja ilmoittautumiset: Marjut Haapasaari 044 2370784

Nuortenilta @ Telakka
loka 2 @ 18:00 – 21:00

Teinien oma kokoontuminen, jossa on rentoilua ja Sanaa rukouksella höystettynä sopivassa paketissa!

Lisäinfot: Marjut Haapasaari 044 2370784

la
Sataman Ilta klo 16.00-18.30
loka 3 @ 16:00 – 18:30
Sataman Ilta klo 16.00-18.30

Sataman Illat pidetään lauantaisin Kristillisellä koululla ja iltaa alkaa klo 16.00.

Syyskuun opetussarjan nimi on ”Jumalan täydellinen suunnitelma” ja illan opetuksen otsikko on ”…maailmalle”.

Tiesitkö että Jumalalla on täydellinen suunnitelma maailmalle, seurakunnalle ja jokaiselle ihmisille yksilönä. Tämän kuukauden opetussarjassa keskitymme eri opetuskerroilla kuhunkin osa-alueeseen erikseen.

Jumalan valtakunta on tullut lähelle ja tulossa. Jeesus saarnasi siitä, valmistaen näin tietä Jumalan valtakunnalle. Entä mitä tarkoittaa se, että luomakunta on katovaisuuden alla ja että se tulee vapautetuksi turmelluksen orjuudesta. Näihin teeemoihin etsimme yhdessä vastauksia pastori Arto Malmbergin johdolla.

Haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden osallistua Sataman iltaan ja voitkin vaihtoehtoisesti osallistua myös striimin välityksellä, vaikka kotisohvalta! Löydät lähetyksen Youtubesta Jyväskylän Satamaseurakunnan kanavalta.

Vaikka emme kaikki voi tavata kasvotusten, kokoonnumme yhteen seurakuntana – paikan päälle tai etäyhteyksin. On tärkeää, että vaalimme yhteyttä edelleen ja pidämme huolta toisistamme Jeesuksen esimerkin mukaisesti.
Kristillisellä koululla pyrimme pitämään turvaväleistä huolta, tarjoamme halukkaille maskeja ja pidämme käsidesiä käsien ulottuvilla. Mikäli olet yhtään nuhainen, yskäinen tai muuten kipeä, osallistu iltaan kotoa käsin. Voit lähettää rukousaiheesi rukouspuhelimeen tekstiviestillä 041 319 6356.
Lasten vanhemmat huom! Koronatilanteesta johtuen emme voi valitettavasti tarjota seurakunnan puolesta leluja lapsille, joten ottakaa tarvittaessa omat lelut mukaan.

Sataman Illoissa on opetusta niin aikuisille kuin lapsille, paljon ylistystä ja mahdollisuus esirukoukseen. Lopuksi juodaan kahvit ja viihdytään yhdessä. Translation in English. Sydämellisesti tervetuloa!