Koska:
07.12.2019 @ 16:00 – 17:00
2019-12-07T16:00:00+02:00
2019-12-07T17:00:00+02:00
Missä:
Kristillinen koulu
Voionmaankatu 18
Sataman Ilta - "“Taivaallinen sijoitus” - "Talentit käyttöön" @ Kristillinen koulu

Sijoittaminen on päivän sana, toiset ovat rikastuneet sillä, toiset eivät. Miltä sinusta kuulostaisi sellainen sijoittaminen jolla olisi merkitystä myös ikuisuuden kannalta. Sijoitus jonka arvoon ei maailman taloussuhdanteet vaikuta? Mitä Raamattu opettaa antamisesta? Mitä Jeesus ylipäätään antoi? Miksi meidän on hyvä oppia antamaan ja jakamaan omastamme? Näiden asioiden äärellä viivymme tässä opetussarjassa.

__________________________

Miten suhtaudut antamiseen? Annoitpa sitten aikaa, rahaa tai muuta, se on pois sinulta tai joltain toiselta. Entä tilanteet, joissa on muutenkin jo kiire tai rahaa niukalti? Antamisesta saattaa tällöin tulla laki ja hieno asia muuttua hampaat irvessä ja veren maku suussa vääntämiseksi. Ylipäätään on hyvä pohtia, kenen omana pidän rahaani ja aikaani vaikkapa. Joskus antaminen venyttää meidän uskoa ja luottamusta Jumalan huolenpitoon. Usein se on meille myös hyvinkin tarpeellista. Näitä pohdintoja kanssamme tulee jakamaan Vesa Lehtinen.
___________________

Sataman Illoissa on opetusta niin aikuisille kuin lapsille, paljon ylistystä ja mahdollisuus esirukoukseen. Lopuksi juodaan kahvit ja viihdytään yhdessä. Translation in English. Sydämellisesti tervetuloa!