Tervetuloa Sataman Iltaan!

Sataman illoissa kohdataan, jutellaan, tutkiskellaan Raamattua ja lauletaan yhdessä.

Syyskuun opetussarjassa ”Eläkää ihmisiksi” syvennymme pohtimaan auktoriteettien ja vapauden merkitystä elämään.

Tänä päivänä korostetaan yksilön vapautta. Ihmisen pitää saada päättää omista asioistaan. Vapauden tavoittelussa on menty jopa niin pitkälle, että ihmisen katsotaaan voivan määritellä oma sukupuolensa riippumatta siitä millaiseen fyysiseen kehoon hän on syntynyt. Tuoko tuollainen ajateltu vapaus kaikista mahdollisista auktoriteeteista todellisen onnen? 

”Hyvä ja paha poliisi” opetuskerralla pohdimme miksi ja  millaisia auktoriteetteja on olemassa? Entä miten suhtautua niihin oikein? Onko olemassa vain yksi totuus ja miten tuohon totuuteen tulisi kristittynä suhtautua. Näihin teemoihin meitä johtaa pastori Arto Malmberg.

Sataman illat pidetään pääsääntöisesti (aiemmasta poiketen) tulevalla kaudella joka toinen lauantai.

Sillä viikolla kun emme kokoonnu Sataman Iltaan, pyrimme kohtaan toisiamme messeissä eli pienryhmissä.

Illat pidetään Jyväskylän Kristillisellä koululla.

Sataman Iltaan voit osallistua myös zoom videokonferenssi palvelun välityksellä klikkaamalla tästä. (Jos liittyminen onnistu katso alempana olevaa ohjetta.)

Lisätietoja voit kysyä Jyväskylän Satamaseurakunnan pastori Arto Malmbergilta p.040-1702334.

Alla kirjautumisohjeet Zoom kokoontumiseen.

ZOOMiin kirjautumisohje

Ohjeet ovat yksityiskohtaiset, mutta käyttö on helppoa, joten saatat osata ilmankin näitä ohjeita, klikkaamalla vain lähetyksen linkkiä.

  1. Lataa koneellesi tai puhelimeesi Zoom-sovellus sovelluskaupastasi tai osoitteesta zoom.us. Tietokoneella Zoomin pitäisi toimia myös selaimessa ilman työpöytäsovelluksen lataamista, mutta jollei toimi niin lataa sovellus.
  2. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-käyttäjätunnusta.
  3. Avaa lähetys. Löydät lähetyksen kahdella eri tavalla:
    • Klikkaa alla olevaa linkkiä, kun haluat mukaan lähetykseen. Linkki avaa ensin selaimessa zoom.us-sivun, jolloin se kysyy, avataanko sovelluksessa. Valitse Avaa. Ohjaudut suoraan oikeaan lähetykseen. https://us06web.zoom.us/j/8927395135?pwd=THJYNG8rb0FsWWFJNTVRM01zSzBWQT09

Avaa Zoom-sovellus ja kirjaudu sisään omalle tilillesi. Valitse ”Join a meeting”. Kirjoita kirjautumisikkunaan kokouksen numerotunnus (12 numeroa), sekä tämän kokouksen salasana. Anna myös oma nimesi, joka näkyy muille osallistujille.
• numerotunnus (Meeting ID) : 892 739 5135

• salasana (Passcode): 269779

  1. Voit halutessasi laittaa omalta puoleltasi videon käyntiin, jolloin muut osallistujat näkevät sinut. Tämä kuitenkin vaatii nettikaistalta riittävää leveyttä, joten jos yhteytesi alkaa pätkiä, katkaise ensimmäisenä oma videosi.
  2. Jos sinulle näkyvät kaikkien osallistujien ruudut yhtä suurina (pieninä), valitse oikeasta yläkulmasta näkymäksi ”Speaker view”, jolloin näet kulloinkin äänessä olevan käyttäjän kuvan isompana kuin muut.
  3. Zoom-ikkunassasi sinulla on käytössäsi myös virtuaalinen mahdollisuus reagoida: esimerkiksi antaa aplodeja tai nostaa peukkua. Nämä näkyvät muille osallistujillekin – tehdään tästä yhteinen juttu! Voit myös kirjoittaa chat-keskusteluikkunaan viestejä, jotka muut osallistujat näkevät.
  4. Jos tarvitset apua kirjautumisessa tai sinulle tulee teknisiä ongelmia soita Artolle numeroon p.0401702334.  Lämpimästi tervetuloa mukaan testiin!

Suunnitteluryhmän puolesta, Arto Malmberg p.040-1702334, arto@satamaseurakunta.fi

PS. Jos sinulla nousee ajatuksia tai ideoita tämän tiimoilta joita haluat jakaa, niin soita tai laita s.postia tulemaan.