Koska:
15.02.2020 @ 16:00 – 17:30
2020-02-15T16:00:00+02:00
2020-02-15T17:30:00+02:00
Missä:
Kristillinen koulu
Voionmaankatu 18
Jyväskylä

Monelle on tuttu ns. “Ylipäällikön päiväkäsky”, joita aikoinaan Suomen armeijan komentaja Marsalkka Mannerheim antoi alaisilleen. Nykyisin noita päiväkäskyjä voi nähdä huoneentauluna, muistuttamassa historiamme merkittävästi tapahtumista. 

On olemassa myös toinen “Ylipäällikön päiväkäsky”,  joka on annettu meille tänäpäivänäkin noudatettavaksi. Tuon käskyn antaja on maailman kaikkeuden hallitsija ja hän on luvannut olla omiensa kanssa joka päivä maailman loppuun asti. Tuo käsky kehoittaa menemään kaikkeen maailmaan ja viemään uutista hänen voitostaan kaikille maailman ihmisille. 

____________________

“Millaisten ihmisten kanssa ja missä vietät aikaasi, kenen kutsut kotiisi ja kuka on ystäväsi? Onko sinulla ystäviä, joilla ei ole hajuakaan siitä voitonuutisesta, jota kristityt on kutsuttu levittämään. Millaisten ihmisten kanssa Jeesus viettäisi aikaansa nykyaikana, entä vietämmekö me aikaamme samankaltaisten ihmisten kanssa. Mitä voisin tehdä käytännössä, että lähimmäiseni tulisi tuntemaan tärkeimmän asian maailmassa. “ Illan aiheeseen meitä tulee johdattamaan Miisa Nykänen.

_____________________

Sataman Illoissa on opetusta niin aikuisille kuin lapsille, paljon ylistystä ja mahdollisuus esirukoukseen. Tällä kerralla on myös Vaihtori. Lopuksi juodaan kahvit ja viihdytään yhdessä. Translation in English. Sydämellisesti tervetuloa!