Tervetuloa Sataman Iltaan!

Sataman Illat pidetään toimipisteessämme Telakalla (Polttolinja 35)!

Yhdessä tuumin

“Yhdessä tuumin” opetussarja antaa uskovalle ja seurakunnalle eväitä vankan hengellisen perustuksen ja yhteyden rakentamiseen. Opetussarjassa  paneudumme yhteen Uuden Testamentin kirjeeseen.  Efesolaiskirje on kirjoitettu voimakkaan pakanuuden keskellä vaikuttaneelle seurakunnalle. Efeso oli Aasian provinssin pääkaupunki,  suuri liike-elämän ja erilaisten uskontojen keskus. Kirjeen sanoma on edelleen ajankohtainen varsinkin kun yhteiskuntamme on kovaa vauhtia ottamassa askelia pois päin Jumalasta ja hänen elämää suojelevasta sanastaan.

“Suhteessa” opetus koskettaa aviopuolisoiden välistä suhdetta. Esikuvan ja periaatteet tähän löytyy seurakunnan ja Jeesuksen välisestä suhteesta. Ohjeista osansa saa niin lapset, kuin palvelijatkin. Pohdimme myös sitä miten kristityn tulisi varustautua tähän aikaan.

Sataman illoissa kohdataan kahvitellen, jutellaan, tutkiskellaan Raamattua ja lauletaan yhdessä.

Sataman illat kokoontuu pääsääntöisesti joka toinen lauantai.

Sillä viikolla kun emme kokoonnu Sataman Iltaan, pyrimme kohtaamaan toisiamme messeissä eli pienryhmissä.

Sataman Iltaan voit osallistua myös zoom videokonferenssi palvelun välityksellä klikkaamalla tästä.

Alkukahvittelu alkaa klo 16.00. Varsinainen ohjelmaosuus alkaa klo 16.30.  Ajatuksena on että zoomilaiset voivat halutessaan kohdata keskenään ennen iltaa tulemalla mukaan jo klo 16.00. Jos zoomilaisia on vähemmän viemme koneen kahvipöytään, jonka välityksellä voi kommunikoida paikalla olevien kanssa.

Lisätietoja voit kysyä Jyväskylän Satamaseurakunnan pastori Arto Malmbergilta p.040-1702334.

Alla kirjautumisohjeet Zoom kokoontumiseen.

ZOOMiin kirjautumisohje

Ohjeet ovat yksityiskohtaiset, mutta käyttö on helppoa, joten saatat osata ilmankin näitä ohjeita, klikkaamalla vain lähetyksen linkkiä.

  1. Lataa koneellesi tai puhelimeesi Zoom-sovellus sovelluskaupastasi tai osoitteesta zoom.us. Tietokoneella Zoomin pitäisi toimia myös selaimessa ilman työpöytäsovelluksen lataamista, mutta jollei toimi niin lataa sovellus.
  2. Sinun ei tarvitse luoda Zoom-käyttäjätunnusta.
  3. Avaa lähetys. Löydät lähetyksen kahdella eri tavalla:

Avaa Zoom-sovellus ja kirjaudu sisään omalle tilillesi. Valitse ”Join a meeting”. Kirjoita kirjautumisikkunaan kokouksen numerotunnus (12 numeroa), sekä tämän kokouksen salasana. Anna myös oma nimesi, joka näkyy muille osallistujille.
• numerotunnus

Meeting ID: 892 739 5135

• salasana (Passcode): 269779

  1. Voit halutessasi laittaa omalta puoleltasi videon käyntiin, jolloin muut osallistujat näkevät sinut. Tämä kuitenkin vaatii nettikaistalta riittävää leveyttä, joten jos yhteytesi alkaa pätkiä, katkaise ensimmäisenä oma videosi.
  2. Jos sinulle näkyvät kaikkien osallistujien ruudut yhtä suurina (pieninä), valitse oikeasta yläkulmasta näkymäksi ”Speaker view”, jolloin näet kulloinkin äänessä olevan käyttäjän kuvan isompana kuin muut.
  3. Zoom-ikkunassasi sinulla on käytössäsi myös virtuaalinen mahdollisuus reagoida: esimerkiksi antaa aplodeja tai nostaa peukkua. Nämä näkyvät muille osallistujillekin – tehdään tästä yhteinen juttu! Voit myös kirjoittaa chat-keskusteluikkunaan viestejä, jotka muut osallistujat näkevät.
  4. Jos tarvitset apua kirjautumisessa tai sinulle tulee teknisiä ongelmia soita Artolle numeroon p.0401702334.   Lämpimästi tervetuloa mukaan zoomisti!