Nyt se alkaa!

Airsoft kerho parillisen viikon lauantaina klo 12.00-16.00 (os. Peräläntie 120, JYVÄSKYLÄ)

Ohjelmassa airsoftausta, eväiden mutustelua nuotiolla, unohtamatta kristillistä sanomaa.

Oma maski, kuulat ja ase mukaan (max  lähtöenergia 1,4 J, jollet tiedä energiaa todetaan asia paikan päällä). Käytämme vain biohajoavia kuulia.

Voit tulla mukaan myös vaikka sulla ei olisi omia airsoft-välineitä, ase ja maski on lainattavissa meiltä (löytyy 8 kpl).

Alaikäraja on 13v ja yläikärajaa ei olekaan.

Pukeudu sään mukaisesti ja niin ettei haittaa vaikka vaatteet rikkoontuu tai saat ”kuulasta”.

Ota mukaan juotavaa ja halutessasi evästä, paistamme makkaraa nuotiolla.

Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista ja alle 18-vuotiailla huoltajan lupaa.

Ilmoittaudu mukaan seuraavassa osoitteessa viimeistään edellisenä perjantai-iltana

Lisätietoja: Arto Malmberg p.0401702334

Järj. Jyväskylän Satamaseurakunta www.satamaseurakunta.fi